Start bouw volgende serie woningen Rozenbuurt

Binnenkort verwelkomen we eerste bewoners

Kopers gaven 8 december 2023 het feestelijke startsein voor de bouw van 10 tweekappers door zelf een paal de grond in te slaan met een grote hamer bij hun te bouwen woning. Volgende week komt de heistelling om de 125 palen ongeveer 18 meter de grond in te slaan. Rozenbuurt ontspruit.

Interesse groeit

De eerste bewoners zullen begin 2024 hun intrek nemen in hun nieuwe woning. We zien dat de bouw en oplevering van deze woningen vertrouwen geeft. Er zit beweging in de voortgang en realisatie van dit project. Rozenbuurt begint aan te trekken als een magneet. Steeds meer mensen raken enthousiast en zijn geïnteresseerd om in deze woonwijk te komen wonen.

Rozenbuurt groeit verder uit

Reden om te starten met de verkoop van de volgende serie woningen; 6 tweekappers (Vanaf € 521.000,-- v.o.n.) Hier is er al één van verkocht en twee gereserveerd. Kopers zijn enthousiast en als dit doorzet, kunnen we ook al snel starten met de bouw van deze woningen. Meer informatie over de verkoop staat op www.wonen-zwaag.nl.

Rozenbuurt groeit en begint te bloeien!

De vraag naar woningen is groot. In Rozenbuurt bieden we een groot aanbod van allerlei typen woningen in verschillende prijsklassen. Door gefaseerd te bouwen, kunnen de mensen relatief snel hun nieuwe woning betrekken. Wij zijn heel blij met het vertrouwen dat kopers ons geven.

 

Rozenbuurt is natuurlijk een fantastische woonwijk op een geweldige locatie. Alle voorzieningen zijn aanwezig en het dorp Zwaag kent een groot saamhorigheidsgevoel en een rijk verenigingsleven. Daarnaast is het profijt van de stad Hoorn dichtbij en ook de A7 is gemakkelijk en snel te bereiken. Doordat het riool en de NUTS-infrastructuur al zijn aangelegd, zijn bewoners verzekerd van een vlotte aansluiting op het stroomnet.

Meer informatie over Rozenbuurt? www.wonen-zwaag.nl

Of neem contact op met één van de makelaars: hoorn@hoekstraenvaneck.nl of wognum@jaspers-vandiepen.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht