Financieringsverklaring

Ben je geïnteresseerd in een woning in Rozenbuurt? Bij jouw inschrijving, dien je een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

VRIJBLIJVEND FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij Rabobank via deze link. Na afloop krijg je het 'Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen', als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. Het is ook mogelijk een vrijblijvende afspraak in te plannen bij het Financieel Centrum West-Friesland via deze link.

Rabobank en Financieel Centrum West-Friesland zijn samenwerkend partner bij het project Rozenbuurt. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij Rabobank of Financieel Centrum West-Friesland te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

De Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Rozenbuurt? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Als je interesse hebt in een woning in de Rozenbuurt, neem dan contact ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Het team van Financieel Centrum West-Friesland staat voor jou klaar en is bereikbaar per:

Telefoon: 0229-591265
E-mail: info@fcwf.nl

Of maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring bij de Rabobank. Fatih of Irma of een andere collega helpt je er graag mee! Of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam.

Fatih Karakus

Irma Smit