JE WONING FINANCIEREN? ZO DOE JE DAT

Je hebt het vast gelezen, de rente is gedaald en het A+++ label geeft je recht op maar liefst €30.000,- extra leencapaciteit. Alleen al daarom is het nu de tijd om te kiezen voor een energiezuinige woning in Rozenbuurt.

Heb je een woning in Rozenbuurt op het oog? Dan wil je natuurlijk weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dat vraagt om een eerlijk en degelijk advies en een persoonlijke begeleiding. Maak vooraf dan ook zeker een afspraak met één van onze vier financiële partners. Zij kennen het project door en door en vertellen je graag meer over de vele aantrekkelijke hypotheekmogelijkheden.

EEN PASSENDE HYPOTHEEK

Voordat je besluit om ’JA’ te zeggen tegen een (nieuwbouw)woning, is het aan te raden om bij één van de financieel adviseurs van Rozenbuurt langs te gaan. Die kennen het project en doen zaken met alle belangrijke geldverstrekkers van Nederland. In hun advies stemmen ze jouw wensen af op je mogelijkheden en helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuze. Dat helpt jou dan weer bij je zoektocht naar een Rozenbuurt-woning die bij je past.

GA NAAR DE ERKEND ADVISEUR

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend financieel advies bij de Rabobank, De Hypotheker, Financieel Centrum West-Friesland of De Hypotheekshop. Na afloop krijg je jouw financieringsverklaring als pdf toegestuurd die je vervolgens kunt uploaden bij je inschrijving voor een woning. Het is niet verplicht om de check bij onze samenwerkende partners te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient te allen tijde door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

DUURZAME HYPOTHEEK MET RENTEKORTING

Een duurzame hypotheek wordt steeds populairder. Een duurzame hypotheek (ook wel ‘groene hypotheek’) is een hypotheek waarbij je rentekorting krijgt als je woning een hoger energielabel heeft. Zo stimuleert de hypotheekaanbieder je om een energiezuinige woning te kopen of om je woning energiezuiniger te maken. Omdat de woningen in Rozenbuurt voldoen aan zeer strenge duurzaamheidseisen, kun je bij het afsluiten van je hypotheek rekenen op een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente.

WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Heb je interesse hebt in een woning in de Rozenbuurt, neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
De teams van onze financiële partners staan voor je klaar:

Financieel Centrum West-Friesland
Telefoon: 0229-591265
info@fcwf.nl