Start verkoop datum bekend!

Het is zover, de eerste fase van Rozenbuurt in Zwaag gaat officieel in verkoop. Daar maken we natuurlijk een klein feestje van. Graag nodigen we je uit voor een gezellig event op donderdag 23 juni aanstaande. Ben je verhinderd? Geen probleem. Je inschrijving voor een woning of kavel in Rozenbuurt gaat digitaal via je persoonlijke account. 

 

START VERKOOP EVENEMENT

Op donderdag 23 juni ben je tussen 16.00 – 19.00 uur van harte welkom op de toekomstige bouwlocatie aan de Oostergouw 7 in Zwaag. Wandel door de toekomstige wijk en proef de sfeer. En heb je vragen? Het verkoopteam staat voor je klaar met alle informatie en een fraaie folder met daarin alle woningtypen. Ook zijn de interieuradviseurs van Home Made By aanwezig, net als onze financieel experts. Kom dus langs op 23 juni en stel al je vragen.

 

INSCHRIJVEN KAN T/M ZONDAG 3 JULI

Vanaf donderdag 23 juni om 16.00 uur kun je je via je persoonlijke account inschrijven voor een woning of kavel in fase 1 van Rozenbuurt. Dat kan tot 0.00 uur op zondag 3 juli. Vergeet vooraf niet een hypotheekcheck te doen. Neem rustig de tijd, bezoek het start verkoop event en lees je goed in. De volgorde waarop de inschrijvingen binnenkomen is straks niet bepalend bij het toewijzen van de woningen. 

Terug naar nieuwsoverzicht