Interview prijswinnaar: "Als er een mooie woning op ons pad komt"

15.03.2021

‚ÄčAls er een mooie woning op ons pad komt
 
Marcel Broers, 48 jaar, woont op dit moment samen met zijn vriendin en drie kinderen in de Kersenboogerd in Hoorn. Ze zijn geïnteresseerd in de woningen die gebouwd gaan worden in het plan ‘Rozenbuurt’ in Zwaag.
 
Er is geen haast en ze zijn ook niet heel actief op zoek, maar als er een mooie woning op een mooie locatie voorbijkomt, hebben ze wellicht interesse. Dit plan spreekt aan omdat Zwaag een lichte voorkeur heeft vanwege de centrale ligging en de uitvalswegen. ‘Rozenbuurt’ ligt ook dicht bij het bedrijventerrein waar hij dagelijks komt.
 
Marcel is eigenaar van Broers Tegeltechniek, een tegelzettersbedrijf dat hij een aantal jaren geleden heeft overgenomen van zijn vader. ‘Tegelzetten doe ik al sinds mijn jeugd doordat mijn vader dit vak uitoefende en ik geregeld met hem mee ging om badkamers en vloeren te betegelen. Hij heeft mij dit vak geleerd’; aldus Marcel.
 
Een twee-onder-één kapwoning zou mooi zijn voor ze, maar misschien is een vrijstaande woning ook mogelijk. Duurzaamheid en een mooi aanzicht van de gehele woonwijk vindt Marcel belangrijk. Hij en zijn vriendin zijn dan ook benieuwd naar de plannen.

< Terug naar nieuwsoverzicht