Prijswinnaar wil woning om toekomst op te bouwen!

20.05.2020

Prijswinnaar wil woning om toekomst op te bouwen!

Voor het project Rozenbuurt in Zwaag heeft V.O.F. Rozenbuurt de website www.wonen-zwaag.nl gemaakt. Geïnteresseerden vinden hier informatie en nieuws over dit project. Ze kunnen zich op de site aanmelden als geïnteresseerden.

Sanne Appelman heeft zich ingeschreven voor dit project in Zwaag en ze heeft, als één van de 2000 inschrijvers, een prijs gewonnen. Hiervoor feliciteerde Scholtens Projecten haar met een cadeaubon en ging in gesprek met haar.

Sanne is 23 jaar en woont samen met haar vriend Joep en kat Nox in de Risdam. Ze zijn op zoek naar een nieuw huis voor hun samen en kijken specifiek naar huizen binnen de gemeente Hoorn. Wonen in de Rozenbuurt lijkt ze geweldig. Het is een mooie buurt met aan de ene kant de stad en aan de andere kant een fijne en rustige landelijke omgeving.

Ze zijn op zoek naar een hoekwoning of een twee-onder-één kapwoning waar ze met veel plezier nog jaren kunnen wonen. Daarom hopen ze ook dat er snel concrete plannen komen voor de invulling van dit project. Sanne en Joep willen graag meedenken over de invulling van de openbare ruimtes om de buurt zo gezellig mogelijk te maken.

Ze verwachten dat de eerste woningen er al over twee jaar staan. Ze hopen dat zij hier dan ook komen wonen in een mooi huis in een gezellige buurt.

< Terug naar nieuwsoverzicht